.:Followers:.

Saturday, February 5, 2011

Hanya Di Pakistan..

Haha . Teringat pula lagu Kumpulan Syuga - ‘8 Hari Seminggu’ .. Komposer lagu ni dalam ilham daripada kunjungan ke kedai ini agaknya ~ J



Tak tahulah ini kesalahan ejaan atau apa.. Nak kata bahasa Arabnya , huh memang jauh sekali ~!


Nampaknya mereka pun tak nak kalah dengan Adidas .. Haha .


Siapa yang suka tayang handphone Nokia tu .. jangan nak bangga sangat , ya.. sebab kat Pakistan tu hanya jenama selipar je ~ Kuang3


Mesti Owner kedai ni adalah satu-satunya Khairy yang beristeri empat di situ . Haha . Tak mustahil kan ? *Andaian semata-mata*


Musykil juga.. tak ada satu ’chick’ pun di situ ya..?? *~*


*garu kepala*



Nasib baiklah ada dua arah tu je.. kalau tak , tentu ada lagi arahan seperti : “press right to go right” dan “press left to go left” ~ kah kah kah *gelak guling-guling*


Aduhai.. agak-agaknya pemandu ni dapat jamin tak dirinya tak akan menyebabkan sebarang kemalangan ~?


Saya fikir di Indonesia saja penduduknya sebut ‘Taksi’.. Hehe .


Kalau beginilah peraturan pemakaian ‘topi keledar’ bagi penunggang basikal , bagaimanalah pula agaknya dengan penunggang motor ~? Tentu lagi besar .. Haha .







2 comments:

Adil said...

ni ko capture ke amek dr intrnt ?

Eika Fereizya said...

ouh , ini captured dari internet ~ huhu

[Apabila terkuaknya pintu kejahilan, mencurah-curah hidayah masuk melaluinya..]