.:Followers:.

Saturday, October 23, 2010

Karakter Yang Kasihan!

Karakter yang kasihan.. Siapakah?

Haa..bukanlah sesiapa..tapi macam mana pun, saya ucapkan tahniah kepada pembaca yang tertarik untuk baca post saya ni selepas melihat tajuk di atas. Kenapa saya kata begitu? Hmm..menurut firasat saya, pembaca yang sebegini pastinya seseorang yang mempunyai sifat simpati yang tinggi dalam diri yang mendorongya untuk ke sini..[maaflah kalau saya silap menilai]. Kalau tak juga, tentu pembaca ni seorang yang sangat 'curious'-bersifat ingin tahu dalam banyak perkara..

walau apa pun, bukan itu poin utama yang saya nak kongsikan di sini.. Tak kisahlah macam mana sekalipun penilaian saya terhadap pembaca, ataupun macam mana sekalipun karakter diri pembaca sendiri.., niat saya cuma satu; nak tunjukkan kepada pembaca sesuatu yang berkaitan dengan tajuk post saya kali ini.. lihat sahajalah video di bawah ..
-Tamat-

( hah?? selepas membebel tak tentu pasal, rupa-rupanya nak tunjuk video sahaja? ceh!!)
*marah? cubit pipi sendiri..hihi*


p/s: sedang saya sibuk mencari karakter lain untuk diri saya >>[jangan tanya sebab apa..!]<< , saya terjumpa dengan Encik Lidi (karakter dalam video di atas).. Beliau sangat comel..tapi sungguh kasihan.. begitu juga ceritanya dengan yang lain-lain karakter di atas.. Jadi apa lagi? tangan sudah gatal..lepas tu..tettt..!! adakah perlu untuk saya jelaskan semua ini?..No comments:

[Apabila terkuaknya pintu kejahilan, mencurah-curah hidayah masuk melaluinya..]